top of page
Huidverzorging

Winnaar
van 2 gouden awards!

100% natuurlijk,
goed voor jou
én de natuur

Clean & green

Food for Skin staat voor no-nonsense, eerlijke huidverzorging. Wij geloven in tastbare resultaten die je kunt zien en voelen en we geloven in de kracht van de natuur om deze resultaten te bereiken. Food for Skin is vrij van troep, microplastics en dierenleed. Goed voor jou dus, én de natuur!

Reinig, bescherm, voed

Reinig, bescherm en voed je huid met 100% natuurlijke skincare gevoed met groenten. Je weet dat groenten goed zijn voor je lijf, dus ook voor je grootste orgaan, je huid! Voed je huid met natuurlijke ingrediënten en je huid zal je dankbaar zijn met een volle, egale huid met een gezonde teint.

Sustainable skincare
Skincare

Uitproberen?

We snappen dat je niet zomaar overstapt op een nieuw merk, maar laat ons je overtuigen met een proefsetje. Dat is voldoende voor 3 weken.

 

Ook onze proefsetjes zijn verpakt in glazen UV werende flesjes, wat goed is voor het milieu, maar ook voor het product. 

Retailer of the year / Newcomer Award

logo-retailer of the year.jpeg

Food for Skin wordt gerund door de zussen Cathy & Angela. Afgelopen November '20 zijn we na bijna 3 jaar ontwikkeling gelanceerd. En hoe! We blozen van de prachtige reviews op deze site en op Google (4.8 sterren!), hebben 2 dikke vette Dutch Beauty Awards in de wacht gesleept, zijn Pending Bcorp geworden, partner van The Plastic Soup Foundation en waanzinnig veel aandacht gehad. En wie weet komt er nog wel een award bij!

 

We zijn namelijk genomineerd voor de Retailer of the Year als Newcomer '21, samen met twee andere prachtige initiatieven. Eind september is de uitreiking en horen we of we gewonnen hebben. Duim je vast voor ons? Angela en Cathy

2x Winnaar Dutch Beauty Awards

Food for Skin is super trots om als start-up maar liefst 2 awards van de Dutch Beauty Awards te winnen. Deze vakjury heeft ons de Award gegeven voor Groen Merk én voor het Talent of the Year!

We voelen ons enorm vereerd met deze vakprijs van de Experts of Beauty en deze prijs gaat ons helpen onze missie te laten versnellen door ons verhaal te kunnen vertellen over huidverzorging zonder zooi!

Food for skin

Groen merk

Food for skin

Talent of the year

bottom of page